sâmbătă, octombrie 8, 2022
AcasăAgenda ZileiNIcușor Dan intră în lupta internă din USR pentru candidatura la Primăria...

NIcușor Dan intră în lupta internă din USR pentru candidatura la Primăria București

Deputatul Nicușor Dan intră în lupta internă din USR pentru candidatura la Primăria București, după ce cu mai multe luni în urmă anunțase că va candida independent. 

„În urmă cu câteva luni, am anunţat public decizia de a candida pentru funcţia de primar general al Capitalei, ca independent. Cred că sunt cel mai în măsură să scot Bucureştiul din ghearele animalului politic nefast, Firea-PSD, şi să-l transform alături de oameni competenţi şi integri într-o capitală europeană, aşa cum merităm. Nu este doar credinţa mea”, a mai spus Nicușor Dan.

Potrivit lui, sondajele arată recurent că este omul politic din opoziţie cu cea mai mare intenţie de vot a bucureştenilor.

„Mă bucur de multă susţinere din partea membrilor partidelor de opoziţie, în primul rând din USR. Ieri am făcut încă un pas important spre împlinirea acestui ţel. M-am înscris în cursa internă a USR Bucureşti pentru alegerea candidatului USR pentru Primăria Municipiului Bucureşti. Statutul USR şi principiile după care am fondat acest partid încurajează susţinerea competenţei oriunde s-ar afla ea, în interiorul partidului şi în afara lui. Împreună cu toate forţele de bună credinţă vom putea reda Bucureştiul bucureştenilor, acolo unde îi e locul”, a anunţat Nicuşor Dan.

Pe de altă parte, în lupta internă din USR, se răsfrânge și asupra candidatului PLUS, fostul ministru al Sănătății din partea tehnicraților, Vlad Voiculescu  

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate