luni, mai 23, 2022
AcasăAgenda ZileiOrban dă filialele PNL pe mâna tinerilor liberali

Orban dă filialele PNL pe mâna tinerilor liberali

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, dă filialele PNL pe mâna tinerilor liberali, pe motiv că este posibil ca multe filiale liberale să funcţioneze mai bine. 

„Sunt extrem de preocupat şi o mare parte din timpul pe care îl am este să scurtez orizontul spre viitor, uitându-mă spre organizaţia de tineret şi văzând ce oameni se afirmă, văzând ce oameni se ridică, încercând să urmăresc evoluţia fiecăruia dintre tinerii care îşi desfăşoară astăzi cariera în Tineretul Naţional Liberal. Cred că în multe filiale, dacă filiala mare ar fi condusă de conducerea de tineret, s-ar putea să funcţioneze mai bine”, a spus Ludovic Orban, la Gala Premiilor TNL de la Sinaia. 

Pe de altă parte, dacă Orban tot vrea să facă această mișcare șoc pentru PNL, șeful statului, Klaus Iohannis, le-a spus juniorișor PNL-ști să dea ce au mai bun pentru ţară.

„Această seară m-a convins că pentru viitorul PNL nu trebuie să ne facem griji. Sunt foarte mândru de voi şi ţin să îi felicit în primul rând pe toţi cei care aţi fost premiaţi. Felicitări, pe merit! Dar sper să nu vă supăraţi că vă felicit pe toţi pentru că vă implicaţi. Bravo! Când a început festivitatea recunosc că evocarea unui mare liberal, a fostului preşedinte al partidului, Mircea Ionescu-Quintus, mi-a produs o profundă emoţie. Am avut onoarea să îl cunosc pe Mircea Ionescu-Quintus destul de bine, am învăţat de la el ca întotdeauna să-i încurajez pe oameni să dea ce au mai bun pentru ţară şi asta vă rog: daţi ce aveţi mai buni pentru ţară!”, le-a transmis Iohannis tinerilor liberali. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate