luni, iunie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiPonta: Orban, între sănătatea oamenilor și voturi a ales voturile

Ponta: Orban, între sănătatea oamenilor și voturi a ales voturile

Premierul Ludovic Orban, între sănătatea oamenilor şi voturi a ales voturile, având în vedere că prim-ministrul organizează alegerile locale în condiţiile în care sistemul de sănătate se apropie de colaps, deschiderea şcolilor este incertă, iar firmele se apropie de faliment, a delcarat liderul Pro România.

„Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent. Sistemul de sănătate se apropie de colaps, şcoala nu ştim dacă se deschide sau nu, firmele româneşti se apropie de faliment, dar Orban face alegeri!”, a scris Ponta pe Facebook.

Potrivit lui, Pro România a solicitat un protocol clar, detaliat şi eficient pentru organizarea campaniei electorale şi a zilei votului în condiţii de maximă siguranţă, dar Guvernul Orban nu a făcut nimic.

„Pro România a solicitat organizarea alegerilor locale şi parlamentare într-un termen cât mai apropiat între acestea, pentru a reduce riscul de infectare şi cheltuielile uriaşe – 200 milioane euro doar pentru locale – Guvernul Orban nu a răspuns. Între sănătatea oamenilor şi voturi, Orban a ales voturile. Să fim siguri că îi vom arăta la vot ce mult a greşit”, a mai scris Ponta.

Orban pune sănătatea oamenilor pe locul 2

Potrivit lui Orban, la nivelul actual de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus, conform statisticilor din ultimele două săptămâni, pot fi organizate alegerile locale.

„Dacă ne uităm la evoluţia în ultimele două săptămâni, putem constata că am reuşit să oprim creşterea. Este un lucru destul de important. Dacă creşterea numărului de cazuri este extrem de mică iar dacă luăm pe săptămâni, vom vedea că există o limitare clară a răspândirii virusului. Sigur că orice măsură ia Guvernul, oricâte amenzi dăm, oricâte decizii legate de organizarea diferitelor tipuri de activităţi luăm, avem nevoie de colaborarea oamenilor. Cu cât mai mulţi români respectă regulile, cu atât riscul de răspândire a virusului este mai mic. Din punctul meu de vedere, la nivelul actual de cazuri zilnice, care s-a înregistrat în ultimele 2 săptămâni, se pot organiza alegerile”, a declarat Orban.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate