sâmbătă, iunie 25, 2022
AcasăAgenda ZileiOUG pentru amnistie încă un proiect pe masa PSD

OUG pentru amnistie încă un proiect pe masa PSD

OUG pentru aministie este un proiect care încă nu a dispărut din mințile PSD-iștilor, mai ales că trebuie să-l salveze pe marele șef. Acest lucru a fost lăsat să se înțeleagă chiar de către arhitectul Justiției, Tudorel Toader.  

Aflat la Alba Iulia, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, că răspunsul este același pe care l-a dat și în trecut. Acesta a fost întrebat dacă va fi dată vreo ordonanţă de urgenţă pentru amnistie şi graţiere.

„În repetate rânduri am spus şi voi face şi eu, precum altcineva: la această întrebare am mai răspuns. Şi rămâne valabil ceea ce am răspuns de foarte multe ori la această întrebare. Eu vă respect şi vă înţeleg interesul, care, până la urmă, e de ordine publică, dar această întrebare mi-a fost pusă de foarte multe ori. Ceea ce am răspuns este valabil şi astăzi”, a spus ministrul Justiţiei. 

OUG pentru amnistie, cu dedicație pentru iubitul lider

Ministrul Justiţiei a declarat, în 6 noiembrie, întrebat dacă va da o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea, că va răspunde la momentul potrivit. Întrebat despre faptul că social-democraţi îi reproşează că nu a dat o astfel de ordonanţă, Tudorel Toader a răspuns: „Da, şi?”. 

„Vă daţi seama ce mare informaţie vă dau eu acum dacă voi spune da sau dacă voi spune nu. Nu cred că vă puteţi văita de faptul că eu nu am avut reacţii şi poziţii publice, dar toate la vremea lor. Niciodată nu v-am spus că la primăvară nu ştiu ce am să fac, toate la timpul lor. (…) Vă voi răspunde la momentul potrivit”, a mai spus Tudorel Toader. 

Acesta a fost îndrebat și dacă aceasta ordonanță de urgență pentru aministie și grațiere a fost cerută de Liviu Dragnea, PSD sau Viorica Dăncilă, ministrul Justiției a spus că la această întrebare va răspunde la momentul potrivit. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate