miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiPanică la Guvern! Suspiciune de coronavirus printre angajați

Panică la Guvern! Suspiciune de coronavirus printre angajați

La Guvern s-a creat panică, după ce s-a creat o suspiciune de coronavirus printre angajați, crezându-se că cineva a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu coronavirus. În acest caz se desfăşoară o anchetă epidemiologică.

„Am văzut că ştirea zilei este că a ajuns coronavirusul la Guvern. Aici vă spun foarte limpede: există o suspiciune legată de o persoană care a intrat în contact cu o persoană diagnosticată, care a avut mai multe contacte la alt nivel şi aici se face ceea ce se întâmplă în toate cazurile – se derulează o anchetă epidemiologică. Pe noi nu ne interesează unde lucrează cineva. Dacă există un risc de contaminare ca urmare a intrării în contact cu o persoană care a fost diagnosticată pozitiv imediat este trimis în izolare la domiciliu, imediat intră mecanismul de monitorizare şi urmărim evoluţia şi este supus analizelor în cazul în care prezintă simptome”, a declarat Ludivic Orban.

A fost în aparatul de lucru al Guvernului. Sunt câteva persoane, dintre care o persoană este persoană de servire, adică nu este angajată efectiv, lucrează la compania care asigură cateringul şi mai sunt una, două persoane care sunt angajate la Secretariatul General al Guvernului.

Potrivit premierului, a fost luată decizia să fie generate noi recomandări în comunicarea publică cu privire la coronavirus. În prima şedinţă de Guvern, se va discuta despre un memorandum prin care se va înfiinţa un grup de lucru care să evalueze impactul economic al coronavirusului.

„Am pregătit un memorandum pentru prima şedinţă de Guvern în care formăm un grup de lucru care să facă o evaluare a impactului economic per ansamblu pentru fiecare domeniu de activitate, astfel încât să putem să prevedem diferitele evoluţii posibile şi să vedem ce măsuri putem lua pentru a reduce la maxim impactul negativ al răspândirii coronavirus”, a spus Ludovic Orban

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate