sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAgenda ZileiPoliția Capitalei: ”Buletine covid falsificate de administratorul unei firme de turism”

Poliția Capitalei: ”Buletine covid falsificate de administratorul unei firme de turism”

Polițiștii din București au făcut luni percheziții la o companie de turism, din Sectorul 2 al Capitalei, al cărei administrator este suspectat că începând din ianuarie 2021 ar fi oferit contr-cost buletine de analize medicale falsificate, cu rezultat covid negativ pentru virusul SARS-CoV-2, persoanelor ce călătoresc în străinătate – informează printr-un comunicat Poliția Capitalei.

”Astfel, la data de 5 aprilie a.c. a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie, la adresa punctului de lucru al societăţii, în urma probatoriului administrat rezultând că administratorul societăţii, o femeie în vârstă de 33 de ani, ar fi întocmit în fals 11 buletine de analize medicale cu rezultat negativ la detecţia virusului SARS-CoV-2, în numele unei societăţi medicale, pentru clienţii agenţiei de turism, în vederea producerii de consecinţe juridice constând în permiterea intrării pe teritoriul statului de destinaţie”, anunţă Poliţia Capitalei

Perchezițiile au avut loc la sediul agenției Oz Travel, potrivit G4Media.

In Sectorul 2 din București, singura firmă cu acest nume este Oz Travel Consult, deținută și administrată de Izabela Laila B. (33 ani) – conform termene.ro.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate