marți, aprilie 23, 2024
AcasăAgenda ZileiCa și Teodorovici, Fifor se visează și el președintele României

Ca și Teodorovici, Fifor se visează și el președintele României

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, s-a înscris în competiţia internă pentru a fi preşedintele României, din partea PSD. Înainte de acesta, și ministrul Finanțelor a făcut un astfel de anunț, la fel de lacrimogen. 

„Am luat decizia de a mă înscrie în competiţia pentru candidatura la Preşedinţia României din partea PSD. Pentru că România are nevoie de consens, de construcţie şi de dialog. Trebuie să ieşim din această stare nebună de conflict, de dezbinare, de răfuială permanentă. Actualul preşedinte şi-a ratat complet rolul de mediator şi de integrator. A devenit el însuşi principalul purtător al mesajului de ură socială, a aplaudat injuriile, a promovat atacurile la persoană şi a coborât limbajul politic la cel mai scăzut nivel. Pentru că România are nevoie de un lider care să îi faciliteze parcursul. Din dorinţa sa obsesivă de a lovi în PSD, Klaus Iohannis a fost singurul şef de stat din UE care a spus că ţara sa nu merită să conducă Europa”, a scris ministrul Apărării pe Facebook. 

Președintele României, un nemernic 

Potrivit lui Fifor, Iohannis a fost singurul şef de stat care a blocat bugetul propriei ţări, a blocat Parlamentul şi Guvernul în demersuri benefice pentru români, iar România are nevoie de onestitate. 

„După ce a semănat ură şi discordie, domnul Iohannis a venit să propună un simulacru de consens politic, fiind însă incapabil să discute măcar propunerile de bun-simţ ale PSD pentru construcţia unui acord politic de care România are atâta nevoie. Ştiu că România poate şi are nevoie de mai bine. Vreau să fiu cu adevărat un preşedinte al tuturor românilor, din ţară sau de oriunde îi va fi purtat viaţa, care să reînvie sentimentul de unitate naţională, de demnitate şi de onoare. Vreau să fiu un preşedinte care să unească, care să readucă bunul-simţ şi decenţa în politica românească. Vreau să fiu un preşedinte care să construiască, care să strângă la un loc energiile acestei naţiuni. Îmi doresc România de mâine mai unită, mai demnă şi mai bine reprezentată. Pentru viitorul nostru şi al generaţiilor ce vor urma”, a mai scris Fifor. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate