luni, noiembrie 28, 2022
AcasăAgenda ZileiVioleta Alexandru i-ar putea „sufla” șefia PNL București dorită de Rareș Bogdan

Violeta Alexandru i-ar putea „sufla” șefia PNL București dorită de Rareș Bogdan

Violeta Alexandru i-ar putea „sufla” șefia PNL București dorită de Rareș Bogdan, aceasta fiind propusă chiar de Ludovic Orban. Dacă Violeta Alexandru va fi desemnată preşedinte interimar al PNL Bucureşti va fi un motiv de bucurie pentru Rareş Bogdan, poziție pe care el s-a oferit să o preia după demisia lui Cristian Buşoi. 

Violeta Alexandru a fost propusă de Ludovic Orban preşedinte interimar al PNL Bucureşti. Biroul Executiv al PNL urmează să voteze această propunere.

„Dacă ar fi Violeta Alexandru, nu pot fi decât încântat. Este un om care a activat în societatea civilă foarte mult timp (…), a fost unul dintre oamenii cheie din campania pe Bucureşti, a muncit într-un ritm absolut fantastic atât door-to-door, cât şi la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros al PNL şi cred că poate ocupa oricând o funcţie. Putea fi foarte bine pusă – la calităţile pe care le are şi la forţa pe care o are – pe lista de europarlamentare sau în orice altă poziţie, pentru că e un om foarte bun”, a spus Rareș Bogdan.

De la consilier la șefia PNL București

Violeta Alexandru a fost ministru în Cabinetul Cioloş şi a plecat de lângă Dacian în momentul în care s-a hotărât să facă o platformă politică, după care a venit alături de PNL, fiind consilierul domnului Orban şi apoi a devenit membru la Sectorul 1.

Deși Rareș Bogdan își dorea această funcție a spus că, în cazul în care nu o va primi va susţine orice conducere a PNL Bucureşti. Europarlamentarul nu crede că declaraţiile sale i-au deranjat pe cei din PNL. 

„Le mulţumesc foarte mult celor 622, precum şi tuturor liberalilor care au fost alături de mine şi de PNL în campanie. (…) Se va lua o decizie, cred că va fi cea mai bună decizie pe care PNL o poate lua în acest moment pentru Bucureşti, probabil se va ţine cont de dorinţa oamenilor, dar nu asta contează, contează că PNL trebuie să intre într-o campanie extrem de puternică, pentru că urmează cinci luni de foc. E important să fie cât mai degrabă problema Bucureştiului pentru a se intra în forţă în campanie într-un loc în care, din păcate, nu a performat foarte bine PNL la ultimele alegeri, dar are un mare potenţial”, a mai spus Bogdan. 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate