joi, iulie 25, 2024
AcasăAgenda ZileiCe prețuri au noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway

Ce prețuri au noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat  ce prețuri au noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway, în condițiile în care acestea vor putea fi comandate în următoarele săptămâni.

Astfel că, prețurile vor porni de la 8.400 de euro în cazul noului Logan, de la 8.600 de euro în cazul noului Sandero și de la 12.050 de euro în cazul noului Sandero Stepway.

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G.

Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), oferind astfel un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți atât particulari cât și persoane juridice.

Ce preturi au noile Dacia

Pentru Logan prețurile variază între 8.400 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Access, cu motorul SCe de 65 CP, și 12.950 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort echipată cu motorul TCe 90 CVT.

Sandero Access, echipat cu același motor SCe de 65 CP, este disponibil la prețul de 8.600 de euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT are un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan.

Dacia Sandero Stepway vine în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP.

Prețurile variază între 12.050 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential, cu motorul TCe de 90 CP, și 14.050 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Primele livrări ale noilor modele Logan, Sandero și Sandero Stepway se vor face în decembrie, în condițiile în care acestea vor putea fi comandate în rețeaua de agenți autorizați Dacia din întreagă țară în săptămânile următoare.

Toate modelele beneficiază de garanție de trei ani sau 100.000 de kilometri.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate