luni, februarie 6, 2023
AcasăAgenda ZileiPSD a început deja să încalce legislația electorală

PSD a început deja să încalce legislația electorală

Nici bine nu s-a întrat în campania electorală pentru eruoparlamentare că PSD deja în început să încalce legislația electorală, acest lucru fiind semnalat de către Cristian Ghinea de la USR. 

„Priviți prima imagine: afișul nostru între tâlhari, glumea un coleg. Legea spune că se poate pune un singur afiș al unui partid pe un panou. Și numai după miezul nopții de ieri. În prima seară de campanie electorală, membrii și voluntarii USR PLUS s-au organizat și au pus afișe în toată România, pe toate panourile legale. Câte unul singur”, spune Cristian Ghinea, pe pagina sa personală de Facebook.

încălcări legislație electorală

„A fost un sentiment extraordinar aseară să urmăresc în grupurile USR oameni determinați, oameni liberi care se mândresc că lipesc afișe. Nimic nu poate opri oamenii liberi care se organizează. Priviți a doua imagine, sunt colegii mei de la USR Argeș, printre care și colegul meu deputat Ionuț Moșteanu. S-au organizat ieri noapte să pună afișe în Pitești. În a treia imagine sunt colegii mei de la USR Sector 3, printre care și Andrei Rigu, unul dintre avocații din echipa noastră centrală care ne reprezintă pe lângă BEC. La USR, și avocații care ne reprezintă la Biroul Electoral Central ies la lipit afișe. Ca ei au fost sute aseară, în toată țara. Respect!”, a mai declarat Cristian Ghinea. 

Potrivit lui, singurii care respectă legea electorală în acest moment, sunt cei de la USR. 

„Ați mai văzut oameni atât de bucuroși și de zâmbitori să iasă noaptea să pună afișe? Despre asta este USR. Echipa de campanie comună USR-PLUS a dat instrucțiuni stricte: un singur afiș, așa e legea. O respectăm. Doar noi”, a mai declarat Ghinea.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate