duminică, martie 3, 2024
AcasăAgenda ZileiPSD, iritat la culme că nimeni nu le semnează pactul național

PSD, iritat la culme că nimeni nu le semnează pactul național

PSD a ajuns iritat la culme pentru că nici un partid din România nu vrea să le semneze pactul național propus, iar acest lucru se vede cel mai bine în afirmațiile lui Mihai Fifor. 

Ideea pactului, deloc originală, i-a venit Vioricăi Dăncilă, în urmă cu câteva zile, gândidu-se cu voce tare la „bunăstarea românilor”. Problema este că partidele deja au semnat un pact național, chiar dacă este politic, cel propus de președintele României. 

Acum, scretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că Pactul naţional pentru bunăstarea românilor propus de premierul Viorica Dăncilă dezvăluie adevărata faţă a partidelor şi politicienilor din Opoziţie.

„Iohannis, Băsescu, Barna, PNL, PMP şi USR au spus fie că pactul nu e bun, fie nu l-au luat în serios, ca şi cum veniturile şi taxele românilor nu ar fi ceva serios. Ideea principală este că nu vor să-l semneze, confirmând astfel ceea ce noi spunem de multă vreme: dacă vin ei la guvernare, gata cu majorările de pensii şi salarii, gata cu impozitul de 1% pentru microîntreprinderi, gata cu taxele mici pe activităţi independente, gata cu finanţarea unor noi afaceri prin Programul Start-up Nation”, a scris Fifor pe Facebook.

Acesta spune că dacă Opoziţia ajunge la guvernare, România va reintra în epoca întunecată a austerităţii.

Premierul Viorica Dăncilă a propus partidelor parlamentare semnarea unui Pact naţional pentru bunăstarea românilor, menţionând că acesta trebuie să fie garanţia politică a continuării creşterii nivelului de trai în perioada următoare.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate