marți, noiembrie 29, 2022
AcasăAgenda ZileiPSD-iștii se întrec în minciuni la evenimentul lui Dăncilă

PSD-iștii se întrec în minciuni la evenimentul lui Dăncilă

PSD-iștii se întrec în minciuni la evenimentul de relansare a candidaturii pentru alegerile prezidențiale ale Vioricăi Dăncilă. Acuză pe toată lumea, mai puțin propria incompetență și lăcomie care i-au coborât atât de mult în sondajele cu privire la încrederea românilor în ei. 

Mai jos, iată cele mai absurde declarații din discursurile lor:

Viorica Dăncilă, candidat care se visează președintele României

„Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut. Un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care şi-a bătut joc de Constituţie şi deciziile CCR. Care a aruncat România în haos, care nu a făcut nimic timp de cinci ani”

„Cei care ne-au vrut doborâţi vor fi taxaţi la vot de români, îşi vor devoala impostura şi vor arăta cum sunt: o gaşcă de amatori, avidă de putere, cu care nu ştiu ce să facă, cum să o pună în slujba ţării”

Lia Olguța Vasilescu – fost ministru al Muncii

„Sâmbătă, vor veni cu un buget pentru anul viitor. Cred că va fi foarte simplu pentru ei să îl facă. Şi ştim şi noi cum o să îl facă, pentru că i-am mai văzut până acum ce spuneau când erau în Opoziţie. Vor dubla bugetele de la Servicii, vor dubla bugetul Administraţiei Prezidenţiale – pentru că Klaus Iohannis trebuie să aibă bani de deplasări. În schimb, vor tăia vouchere de vacanţă, vor tăia pensii şi salarii, vor face ceea ce au făcut şi până acum. Vă imaginaţi scena cu Cîţu şi Caramitru Junior cum trudesc ei la bugetul României. Vă imaginaţi? Ca să ne dăm seama cam cât de comic va fi. Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-işti. Eu zic să se uite în frigider”

Gabriela Firea – ÎNCĂ Primar București

„Avem nevoie de un preşedinte puternic, cu sentiment, nu rece şi distant, cu normă întreagă, nu în concedii şi weekenduri prelungite. Şi acela nu este decât candidatul nostru, doamna preşedinte Viorica Dăncilă. (…) Pentru că PSD este singurul care a făcut lucruri concrete pentru români şi România. Membrii PSD au contribuit la aderarea la UE şi NATO. Ceilalţi nu au făcut nimic, nici la Bucureşti, nici în ţară decât weekenduri prelungite şi concedii”

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate