miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAgenda ZileiMesajul lui Klaus Iohannis la început de campanie electorală

Mesajul lui Klaus Iohannis la început de campanie electorală

Mesajul lui Klaus Iohannis la început de campanie electorală este unul fără promisiuni electorale, ci mai mult o recapitulare a tot ceea ce a făcut în ultimul an de când lucrurile au început să se înrăutățească extrem cu PSD la conducere. 

„Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate. Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă”, a declarat președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, ca președinte, a folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD.

„Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic. Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, a mai afirmat șeful statului. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate