marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiPSD vrea dezbatere Dăncilă vs Iohannis. PNL amână propunerea

PSD vrea dezbatere Dăncilă vs Iohannis. PNL amână propunerea

PSD vrea o dezbatere Dăncilă vs Iohannis, acum că ambii au ajuns în turul II al alegerilor prezidențiale. Cu toate acestea, PNL refuză politicos spunând că își fac planuri de abia după ce se publică rezultatele finale ale votului din 10 noiembrie. 

Mai mult, premierul Ludovic Orban se declară foarte mulţumit de modul în care au fost organizate alegerile.

În seara asta avem o şedinţă a echipei de campanie. Când avem rezultatele, stabilim strategia şi în funcţie de asta vom face publicNe pregătim pentru turul doi să facem o campanie directă adresată oamenilor. Ce ne interesează pe noi este să arătăm oamenilor care este proiectul preşedintelui, soluţiile preşedintelui şi capacitatea de a pune în practică aceste soluţii pentru a convinge un număr cât mai mare de oameni să vină la vot să voteze cu preşedintele”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, preşedintele a avut un scor foarte bun în diaspora, unde existau tot felul de presupuneri legate de opţiunile politice ale diasporei.

„Sunt foarte mulţumit că alegerile au fost organizate în condiţii foarte bune, aproape fără incidente şi mai ales că românii, indiferent că au votat în ţară sau în diaspora, au putut să-şi exercite dreptul de vot fără nicio constrângere, fără umilinţă, fără să stea la cozi fără să le fie pusă în pericol exercitarea acestui drept fundamental”, a mai spus Orban.

PSD vrea dezbatere Dăncilă vs Iohannis

Astăzi, purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, l-a invitat pe preşedintele Klaus Iohannis la o dezbatere versus Viorica Dăncilă, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Ne pregătim foarte mult pentru a avea o dezbatere, dorim foarte mult ca preşedintele Klaus Iohannis să vină la o dezbatere sau cel puţin la o dezbatere. Avem în acest sens invitaţii de la câteva televiziuni şi noi le dăm curs acestor invitaţii, dar în mod real avem nevoie de un adversar. În primul tur nu am văzut o dorinţă din partea domnului Iohannis. L-am provocat în mai multe rânduri”, a afirmat Steriu. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate