duminică, martie 3, 2024
AcasăAgenda ZileiRaluca Prună îl atacă pe Tudorel Toader

Raluca Prună îl atacă pe Tudorel Toader

Raluca Prună în atacă pe Tudorel Toader, spunând că propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr primește avizul negativ al CSM, numai că lui Toader i-ar pasă.

„Dar așa pentru istorie, revin și arăt că CSM reține exact ce am observat mulți din prima secundă. Evaluarea activității manageriale nu e așa după urechea ministrului și poftă ce o poftește acesta. E prin procurori desemnați sau Inspecția Judiciară. Tot pentru istorie, să mai notăm o dată că în septembrie 2017, la cererea lui Toader, Inspecția a făcut un control de fond și pe management la Parchetul General și nu a găsit nimic în neregulă. În raportul elaborat în octombrie 2017, Inspecția spune că managementul e eficient. CSM aprobă raportul fără obiecţii, iar ministrul Justiţiei nu a avut atunci nimic de adăugat. Quod erat demonstrandum (trad. latină – Ceea ce era de demonstrat)”, a declarat Raluca Prună, într-o postare pe Facebook.

Fostul ministru al Justiției își continuă atacul către actualul ministru al Justiției spunând că oricum logica nu ar conta în toată povestea asta.

„Suntem în post adevăr, post logică, post normalitate așa cum o știm cei cu școala la timp făcută și principiile acasă. Suntem în era lui totul-e-posibil-pentru-că-vrem-și-putem. Cu personaje care sunt numai poleială, sub care e gol, întuneric și multă apetența pentru rău”, a mai afirmat fostul ministru al Justiției.

Pe bună dreptate, actualul ministru al Justiției nu ave nit cu nimic concret la adresa procurorului general pe care vrea să-l demită de exact o lună de zile. Iar tentativele acestuia nu fac decât să arate că în spatele mișcărilor sunt dorințe politice.  

„Eu aștept încă dezvăluirile extraordinare ale lui Toader despre dosarul de candidat al lui Lazăr. S-a lăsat tăcerea însă. Că așa e în post adevăr, ei aruncă cu minciună, o rostogolesc, anunța mega dezvăluiri și apoi se mută spre altă victima. Pentru că vor și pot. Și mai ales pentru că noi îi lăsam”, a mai afirmat Raluca Prună.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate