miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAdministrație publicăRealizările lui Firea, discutate în instanță cu Nicușor Dan

Realizările lui Firea, discutate în instanță cu Nicușor Dan

Deputatul Nicuşor Dan o aşteaptă în instanţă pe primarul general al capitalei, Gabriela Firea, pentru o dezbatere faţă în faţă în care să dea fiecare socoteală pentru ce a făcut pentru Bucureşti după momentul alegerilor administrative din iunie 2016. 

„O aştept în instanţă pe Gabriela Firea! O aştept pe Gabriela Firea la o dezbatere faţă în faţă în care să dăm socoteală pentru ce am făcut fiecare pentru Bucureşti din iunie 2016 până în prezent. În 2016 bucureştenii, prin voturile lor, ne-au clasat pe primele două poziţii în opţiunea lor pentru Primăria Capitalei. O aştept pe Gabriela Firea să spună public acuzaţiile pe care mi le aduce, pentru ca bucureştenii să vadă cine are dreptate. Îi aduc aminte că nu a răspuns la ultimul schimb de comunicate, legat de spaţiile V3b şi cluburile Fratelli, Bamboo, Le Gaga”, afirmă deputatul Nicuşor Dan.

Potrivit lui Nicușor Dan, instituţia condusă de Gabriela Firea a pierdut toate litigiile pe care le-a avut cu el sau USR în instanţă. 

„Tribunalul a suspendat autorizaţia emisă de Gabriela Firea pentru complexul de blocuri şi birouri din Calea Floreasca; Curtea de Apel a anulat hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale; Tribunalul Bucureşti a obligat RADET să îmi comunice informaţiile pe care refuză să le facă publice”, a mai spus deputatul. 

Acesta acuză că aparatul de specialitate al Primăriei Municipiului Bucureşti a pierdut şi alte 14 procese în care a apărat actele ilegale ale primarului Oprescu. 

Primarul General al Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a depus la Tribunalul Bucureşti, două cereri de chemare în judecată împotriva Roxanei Wring, consilier general USR, şi a deputatului USR Nicuşor Dan, solicitând daune morale de 100.000 de euro pentru încălcarea dreptului la imagine. 

Potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), ambele cereri sunt întemeiate pe faptul că cei doi pârâţi au făcut publice, în mod repetat, afirmaţii false, calomniatoare, la adresa Primarului General şi a Primăriei Municipiului Bucureşti, în presă şi prin intermediul reţelelor de socializare online. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate