sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAdministrație publicăRegina Gabriela Firea pozează ca o simplă muritoare in STB... înconjurată de...

Regina Gabriela Firea pozează ca o simplă muritoare in STB… înconjurată de polițiști

Regina Gabriela Firea pozeză ca o simplă muritoare in STB… înconjurată de polițiști. Doamna primar al Bucureștiului vrea să pară una din popor pozând într-un autobuz al companiei publice. Problema apare atunci când îi identificăm pe cei din jurul ei și aflăm că sunt oameni de la „pază și protecție”.  

Potrivit consilierului municipal Ciprian Ciucu, cei din imagine care apar alături de primărița Firea sunt: 

– Mihai Bărăceanu de la Poliția Locală București, Dir. Ex. Dispecerat, nu avea ce să caute acolo, nu are în atribuțiile lui pază și protecție demnitari;
– Cătălina Turcin de la Pol. Locală, Serviciul Resurse Umane (Și-o fi luat liber?);
– O polițistă locală în subordinea lui Bărăceanu (doamna care se uită peste umăr);
– Andrei Creci, Directorul STB (tipul cu ochelari, care merge și el întâmplător cu același tramvai);
– Tânărul director al Direcției de Transport și Infrastructură din PMB (cu spatele, în centru);
– O asistentă personală.

„Câtă ipocrizie în acestă fotografie! Gabriela Firea nu merge în mod normal cu tramvaiul: o face doar pentru poze. Nu merge singură, ci cu un alai. Nu este printre oameni, cum vrea să sugereze ci este bine păzită și protejată de oamenii ei, de aceia pe care îi ține pe sinecuri bune la PMB. În poză apare și directorul STB. O provoc pe Gabriela Firea să meargă cu tramvaiul 41 singură sau de mână cu Pandele! Dacă va face asta, cand vrea dânsa, la ore de vârf sau nu, timp de o săptămână retractez tot”, a declarat consilierul Ciprian Ciucu.

Potrivit lui, un primar ar trebui să fie printre oameni, nu să aibă o barieră de acoliți între ea și oameni. Astfel că, primarul general Gabriela Firea pozează populist ca fiind una dintre cei care cunosc durerile mersului cu STB, dar, de fapt, doar stă la poză să pară de-a poporului, poate, poate, o mai alege cineva și pentru un al doilea mandat. 

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate