luni, iunie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiFirea se plânge că cei 40.000 de angajați ai primăriei nu și-au...

Firea se plânge că cei 40.000 de angajați ai primăriei nu și-au primit salariile

Edilul general Gabriela Firea se plânge că de la Ministerul Finanţelor nu s-au virat banii pentru salariile angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) şi ai instituţiilor subordonate.

„Nu s-a virat niciun leu, nu ştim ce şanse sunt în continuare. Este o premieră absolută. De 20 ani salariile se plătesc în Primăria Capitalei şi în subordonate, sunt peste 40.000 de oameni care-şi primesc salariile pe data de 12 a fiecărei luni, iar dacă 12 cade în weekend – în vinerea de dinaintea zilei de 12. Colegii mei voiau chiar astăzi să protesteze, să meargă în faţa Ministerului de Finanţe, în fata Guvernului cu protest, cu miting. Cel puţin pentru astăzi le-am spus: Haideţi să mai aşteptăm o zi, două, să vedem ce se întâmplă!. Nu mi se pare normal. E un precedent foarte periculos. S-a spus tot timpul că PSD a fost rău, pe timpul Guvernului PSD nu s-a întârziat nicio zi salariul, iată că se întâmplă acum”, a spus Firea într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Florin Cîțu: Firea minte despre salariile angajaților primăriei 

Banii pentru salariile angajaţilor Primăriei Bucureşti au fost viraţi încă de joi, scrie ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

„Adevărul este simplu şi doar unul. Gabriela Firea are banii pentru salarii în conturile primăriei încă de ieri. De ce i-a minţit şi i-a speriat pe bucureşteni, ar trebui să explice astăzi. Este clar că primarul general îi confundă pe bucureşteni cu spectatorii care asistă cuminţi la dramolete ieftine”, a scris Florin Cîţu pe contul său de Facebook.

Potrivit lui, primarul Capitalei îi manipulează pe bucureşteni.

„Gabriela şi dramoletele ei. Gabriela Firea iar a furat…startul pentru campania electorală. Însă, în premieră pentru bucureşteni îi manipulează şi se foloseşte de ei. Este momentul ca TOŢI bucureştenii să afle adevărul în legătură cu minciuna pe care a aruncat-o ieri in spaţiul public. Mai ales cei care nu o vor mai vota”, a mai spus Florin Cîţu.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate