vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiScandalul Unifarm s-a mutat în Parlament între PSD și PNL

Scandalul Unifarm s-a mutat în Parlament între PSD și PNL

Scandalul Unifarm s-a mutat în Parlament, unde premierul Ludovic Orban a fost invitat la „Ora prim-ministrului” pentru a vorbi despre legătura dintre el și directorul general al Unifarm.  

Șeful executivului s-a apărat afirmând că se încearcă crearea unei legături inexistente între el şi cercetarea unei instituţii a statului.

„Sincer, sunt uimit de subiectul care este pus în dezbatere pentru care este utilizată procedura de chemare a premierului în faţa Camerei Deputaţilor, pentru că acest subiect mi se pare un subiect care nu are legătură directă cu activitatea mea de premier şi în care se încearcă crearea unei legături inexistente între mine şi Guvernul pe care îl conduc cu cercetarea unei instituţii a statului. Îmi pare că în loc să ne concentrăm pe adevăratele priorităţi PSD caută să arunce în spatele meu, într-un mod insidios, să facă legături fără niciun fel de fundament între mine şi activitatea unei societăţi a statului, despre care este adevărat că există o anchetă în curs. Şi mă bucur că există o anchetă în curs şi asta e cea mai bună dovadă a faptului că instituţiile din domeniul Justiţiei îşi fac datoria şi că este bine ca Justiţia să pedepsească pe oricine a săvârşit infracţiuni de corupţie”, a afirmat Orban.

Scandalul Unifarm s-a mutat în Parlament

Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirma că premierul Ludovic Orban trebuia să fie apărătorul sănătăţii românilor pe timpul pandemiei, dar a fost interesat doar de bani. 

Liderul PSD l-a mai acuzat pe șeful Executivului că a reprezentat doar interesele „marelui stomac liberal” pe care l-a hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie, în dispreţul legii.

„Domnule prim-ministru, de patru luni vă spunem clar şi răspicat: guvernaţi, nu mai furaţi! Aţi profitat cu mult tupeu ca să vă îndestulaţi toţi clienţii politici. Aţi sfidat pur şi simplu suferinţa românilor, aţi sfidat cu neruşinare restricţiile impuse oamenilor de rând. Pentru dumneavoastră personal nu au existat reguli şi lege. Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pe trei generaţii. Domnule Orban, trebuia să fiţi apărătorul sănătăţii românilor, dar aţi fost interesat doar de bani, aţi reprezentat doar interesele marelui stomac liberal pe care l-aţi hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie în dispreţul legii şi al bunului simţ. Toate fărădelegile dumneavoastră încep să iasă la iveală una câte una. Este suficient să deschideţi orice ziar sau post tv, mai nou puteţi să vă inspiraţi din comunicatele DNA, o să găsiţi suficiente exemple care ar putea să vă trimită prietenii politici cel puţin 100 de ani la puşcărie”, a spus Ciolacu,  în plenul Camerei Deputaţilor.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate