vineri, martie 29, 2024
AcasăAgenda ZileiSenator USR: Numirea miniștrilor PSD de către Iohannis este dezonorantă

Senator USR: Numirea miniștrilor PSD de către Iohannis este dezonorantă

Deputatul USR Stelian Ion a calificat, miercuri, drept dezonorantă pentru preşedintele Klaus Iohannis numirea miniştilor PSD de Interne şi Externe, Nicolae Moga şi Ramona Mănescu.

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României”, a scris Stelian Ion, pe Facebook.

numirea miniştilor PSD

Potrivit deputatului, ministrul Moga „e o comicărie de teatru absurd ca, în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste Poliţie. La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase. (…) Şi la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei. Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?”.

numirea miniştilor PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat numirea lui Nicolae Moga în funcţia de ministru al Afacerilor Interne şi a Ramonei Mănescu – ministru al Afacerilor Externe, precum şi a lui Mihai Fifor – vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Aceştia au depus, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, jurământul de învestitură.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate