duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAgenda ZileiTomac: Ne batem în statistici cu țările bananiere la infrastructură

Tomac: Ne batem în statistici cu țările bananiere la infrastructură

România se bate în statistici cu țările bananiere la capitolul infrastructură, a declarat pe pagina personală de Facebook, președintele partidului Mișcarea Populară (PMP).  

„PSD ne lasă o țară pârjolită. Babuinii din PSD ne-au condamnat la subdezvoltare. România se bate în statistici cu țările bananiere la capitolul infrastructură. Autostrăzile au devenit un vis prea îndepărtat pentru fiecare cetățean al acestei țări. Stăm și ne mirăm cum toți vecinii noștri (nu mai vorbim de Vestul Europei) reușesc să dezvolte rețele întregi de șosele moderne, iar noi dăm în gropi pe tot teritoriul României”, a mai afirmat Eugen Tomac.

Situația este atât de gravă că sunt mulți chiar din PSD care își dau seama, și recunosc, ridicolul situație în care partidul de la putere a adus România.  

„În disperare de cauză, oamenii au început să se organizeze și să facă presiuni la adresa Guvernului. Ne-am săturat de atâtea frustrări pe care le trăim! Chiar și comisarul european, Corina Crețu, care provine tot din PSD, se arată exasperată de indolența Guvernului Dăncilă”, mai spune Tomac.

Potrivit lui, deși avem la dispoziție fonduri foarte generoase de la UE pentru construcția de autostrăzi, căpcăunii din cabinetele ministeriale decid să pornească proiecte de infrastructură în parteneriat public-privat.

„Vezi cazul autostrăzii Ploiești – Brașov sau al autostrăzii Moldovei! Știm foarte bine că, până acum, toate proiectele PPP au eșuat lamentabil. De ce oare guvernanții se încăpățânează să urmeze această cale? Nu există altă explicație decât șpaga. Fondurile europene nu pot fi comisionate, sunt prea multe reguli care trebuie respectate, sunt controale la sânge. Așa că pesediștii mai bine umblă la banii din bugetul propriu, pe care îi administrează și pe care îi pot căpușa. Pentru ciuma roșie, infrastructura țării nu reprezintă interes decât în funcție de șpaga pe care o pot încasa. Și așa suntem blestemați de o clică de politicieni oneroși, care vor lăsa în urmă o țară pârjolită”, afirmă președințele PMP.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate