joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiTraseismul politic arată câtă coloană vertebrală au aleșii noștri

Traseismul politic arată câtă coloană vertebrală au aleșii noștri

Traseismul politic este făcut, în general, de politicieni care vor să câștige ceva personal de pe urma acestor mutări dintr-un partid în altul, iar asta arată caracterul unor politicieni din Romania. 

Cel mai recent caz de traseism politic este al celor doi deputaţii clujeni Horia Nasra şi Cornel Itu. Cei doi, plecaseră la PRO România săptămâna trecută, pentru ca săptămâna aceasta să revină în PSD. 

Cu toate acestea pentru a salva imaginea moțiunii de cenzură, Victor Ponta a ieșit la înaintare și a spus despre cei doi că nu fac parte dintre cei 237 de semnatari ai moţiunii de cenzură.

Potrivit liderului Pro România, poate să le ofere unor deputaţi doar şansa să iasă din minciuna din ultima perioadă, să îşi recâştige o parte din curajul, respectul şi demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni şi acţiuni înjositoare.

„Şi pot să le ofer o alternativă politică curată de centru stânga pentru viitor! Viorica Dăncilă poate să le ofere aceloraşi oameni funcţii, bani şi avantaje imediate, totul pe termen foarte scurt, în schimbul demnităţii şi respectului de sine şi faţă de oamenii din comunitatea lor! Alegerea le aparţine acestor oameni, important este să nu poată să spună niciodată că nu au avut alternativă! Şi important ca oamenii să ţină minte până la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentanţii lor!” Cei doi deputaţi nu sunt dintre cei 237 care au semnat moţiunea, însă votul lor ar fi contat, în primul rând, pentru ei înşişi (şi pe urmă pentru noi toţi)”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Deputatul Horia Nasra a anunţat că, împreună cu deputatul Cornel Itu, se întoarce în PSD.

„Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!”, a scris Horia Nasra pe Facebook. 

Foto: Horia Nasra / Facebook

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate