vineri, mai 27, 2022
AcasăAgenda ZileiTudorel Toader reînvie politic și o apără pe Dăncilă

Tudorel Toader reînvie politic și o apără pe Dăncilă

La Guvern nu a ajuns nici un proiect de ordonanţă de urgenţă referitor la amnistie şi graţiere, a declarat fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader. 

Acesta face precizările pe Facebook, în contextul în care premierul Viorica Dăncilă a declarat aseară că nu a vrut să dea ordonanţe de urgenţă pe Justiţie pentru că nu a considerat că este corect. 

„Confirm spusele doamnei premier! Pe masa Guvernului nu a ajuns niciun proiect de OUG referitor la amnistie şi graţiere. MJ nu a elaborat nici un proiect de OUG referitor la amnistie şi graţiere”, scrie Tudorel Toader pe Facebook. 

Acesta spune că a refuzat să îşi însuşească vreunul dintre proiectele de OUG referitoare la amnistie şi graţiere, proiecte elaborate în alte centre de reflecţie. 

Referitor la motivele neavizării/în mod corect neînsuşirii celor două proiecte de OUG pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, proiecte care, potrivit fostului ministru, au fost elaborate tot în alte centre de reflecţie, Toader spune că respectivele proiecte, plimbate de trei ori pe la Bruxelles, nu au fost înaintate Guvernului spre a fi adoptate. 

Aseară, după CExN, Dăncilă, a declarat că nu a vrut să dea ordonanţe de urgenţă pe Justiţie pentru că nu a considerat că este corect. 

„Vreau să nu mai discutăm despre Justiţie. Nu am avut nicio discuţie astăzi legată de Justiţie. Nu am vrut să dau ordonanţe de urgenţă pe Justiţie pentru că nu am considerat că este corect şi nu am dat”, a spus Dăncilă. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate