miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiSocialUneori, mărimea nu contează: Cel mai puternic belgian, Frederic Sinistra, fost campion...

Uneori, mărimea nu contează: Cel mai puternic belgian, Frederic Sinistra, fost campion mondial de kickboxing, învins de micul virus SARS CoV-2

Fostul triplu campion mondial de kickboxing, Frederic Sinistra, a decedat la vârsta de 41 de ani, în locuinţa sa din Belgia, după ce s-a infectat cu Covid-19, relatează presa internaţională. Fostul campion mondial a refuzat să accepte că a contractat virusul şi a decedat în urma complicaţiilor, potrivit digi24.ro.

Frederic Sinistra, cunoscut drept „The Undertaker” (Groparul) în comunitatea de kickboxing, fusese internat în spital luna trecută, după ce a fost forţat de antrenorul său să ceară ajutor medical, iar apoi a postat imagini cu el intubat la terapie intensivă.

Antivaccinist convins, Sinistra a spus că a decis să se trateze acasă de acest ”mic virus”, după ce a părăsit spitalul la finalul lunii noiembrie, însă a decedat ulterior din cauza complicaţiilor. El a refuzat să accepte și să folosească denumirea de Covid-19. Mai mult, el s-a pronunţat împotriva vaccinului și a criticat public restricţiile impuse de guvern în Belgia.

Fostul campion a anunţat pe 26 noiembrie că meciul său programat pe 4 decembrie a fost anulat şi s-a declarat ”dezgustat” de acest lucru, notează Agerpres.

„Un luptător nu renunţă niciodată, voi reveni mai puternic”, a anunţat el în social media, completând ulterior: ”M-am născut prematur şi voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunţă niciodată şi care va muri fără regrete”.

Sinistra, a cărui moarte a fost anunţată de soţia sa pe Facebook, în data de 15 decembrie, a fost campion mondial şi european de kickboxing, având un palmares de 39 de victorii şi 9 înfrângeri la profesionişti, fiind considerat la un moment dat ”cel mai puternic om din Belgia”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Fred sinistra (@fred_sinistra)

About The Author

Dan Badea
Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate