joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiFermierul șef din România își plimba iubita în vacanțe pe banii agricultorilor

Fermierul șef din România își plimba iubita în vacanțe pe banii agricultorilor

Fermierul șef din România își plimba iubita în vacanțe pe banii agricultorilor, și a făcut asta cam cu un milion de lei din cotizațiile agricultorilor. 

Este vorba despre Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), care a fost reținut de procurorii Parchetului Sector 1. 

Acesta este acuzat de furt din cotizațiile membrilor și cheltuirea a circa un milion de lei pe vacanţe în Spania alături de iubita sa, pe ceasuri şi alte bunuri de lux.

Șeful agricultorilor are deja un profil de lider coleric, pentru ieșirile sale repetate la adresa investitorilor străini, pe care i-a acuzat constant că vor să distrugă agricultura României, potrivit G4Media.

Laurențiu Baciu a postat, anul trecut, pe un cont de Facebook un mesaj insultător la adresa fermierului francez Arnaud Perrein, președintele Asociației Producătorilor de Porumb.

„Arnaud Perrein, fermierul francez care nu si-a gasit de lucru in Franta, conform spuselor sale, si care doreste destructurarea agriculturii romanesti, concurenta nr.1 a Frantei, nu conteneste sa ne surprinda… Si pentru ca s-a indragostit de mierea romaneasca, in calitatea lui de fermier care foloseste samanta tratata, Arnaud Perrein, a creat un ghid de bune practici prin care apicultorii traseaza sarcini fermierilor in propriul lor business, punandu-i la munca ostaseste pentru cresterea productiei de miere in detrimentul productiei agricole. Noroc cu ideile nastrusnice ale acestui intelept francez ca altfel fermierii romani nu mai stiau ce sa faca cu banii si munca lor!”, scria pe atunci Laurențiu Baciu.

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate