marți, decembrie 5, 2023
AcasăAgenda ZileiViorica Dăncilă își lansează o carte. Vorbește despre relației ei cu pușcăriașul...

Viorica Dăncilă își lansează o carte. Vorbește despre relației ei cu pușcăriașul Liviu Dragnea

Fostul premier Viorica Dăncilă îşi va lansa o carte, pe care o denumește carte-interviu, în care vorbeşte despre „provocările perioadei” în care a fost şef al Guvernului. 

„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Dăncilă.

Viorica Dăncilă lansează o carte interviu

Ea spune că a fost şi rămâne social-democrată şi un om de echipă.

„Acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”, susţine fostul premier.

În 2019, Dăncilă, printre multe greșeli gramaticale, afirma că Liviu Dragnea a făcut și lucruri bune, și în timp ce Klaus Iohannis este un laș că nu vrea să vină la dezbatere și nu a făcut nimic pentru „aștia din diasporă”. 

„Ce a făcut ca să-i aducă acasă pe românii din diaspora? Românii s-au săturat de lozinci. Guvernul a implementat Start Up Nation, am modiciat durata de vot… Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulţi români, nu s-a întâlnit cu ăştia… nu a făcut nimic pentru consolidarea relaţiilor cu cei care au plecat în afara ţării”, spunea in noiembrie 2019 (in campania prezidentiala), Viorica Dancilă.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate