marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiViorica Dăncilă s-a semnat „bucătar șef” într-o scrisoare către Comisia Europeană

Viorica Dăncilă s-a semnat „bucătar șef” într-o scrisoare către Comisia Europeană

Viorica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” într-o scrisoare în care susținea OUG 13 și pe care a trimis-o colegilor europarlamentari, ceea ce era de așteptat având în vedere lungul șir de gafe pe care le-a făcut până acum cea care vrea să fie prima femeie președinte a României. 

Jurnaliștii de la Newsweek sunt cei care au obținut primii dovada că fostul premier a mai gafat încă o dată într-o situație diplomatică, aceștia obținând un material în care se poate observa că fostul premier a susținut punctul de vedere al lui Liviu Dragnea și ordonanța care a scos în stradă sute de mii de români pe vremea când aceasta era europarlamentar.

Viorica Dăncilă s-a semnat „Chef of the Romanian S&D Delegation”, adică „Bucătarul șef” al delegației social-democraților din România. Probabil că Dăncilă a vrut să transmită că este șeful și nu bucătarul delegației social-democraților. Doar că ar fi trebuit să scrie „chief”, nu „chef”. 

Viorica Dăncilă s-a semnat „bucătar-șef” într-o scrisoare în care susținea OUG 13 și pe care a trimis-o colegilor europarlamentari, ceea ce era de așteptat

Viorica Dăncilă „bucătar șef„ a mai făcut și alte gafe

În Vrancea, Dăncilă a reușit să comită gafa tocmai la Mărășești. Dăncilă a afirmat că luptă împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii, potrivit unei înregistrări difuzate de Realitatea de Vrancea.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr, cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca în deciziile președintelui să se regăsească și pensionarii, și tinerii, și femeile, și bărbații care au grija familiei lor”, a afirmat Dăncilă.

Aflată în vizită oficială la Podgorita (Muntenegru), ea și-a exprimat bucuria că se află în … Pristina, capitala statului Kosovo, nerecunoscut de România.

„Mă bucur că mă aflu aici, la Pristina, în prima mea vizită în Muntenegru…”,  a declarat Viorica Dancilă, zâmbind tâmp, la începutul conferinței de presă comune pe care a susținut-o alături de premierul muntenegrean Dusko Markovic.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate