vineri, iulie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiA căzut din cap: Cîțu s-a executat întocmai și cu foarte mare...

A căzut din cap: Cîțu s-a executat întocmai și cu foarte mare întârziere, lăsându-i locul lui Ciucă

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a anunţat, joi, că Biroul Executiv al liberalilor a aprobat, în unanimitate, ca propunerea liberalilor pentru funcţia de premier să fie Nicolae Ciucă, această propunere venind din partea liderului partidului, Florin Cîţu.

„În Biroul Executiv al PNL, în unanimitate, la propunerea preşedintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciucă. Propunerea a venit din partea preşedintelui partidului şi a fost un vot în unanimitate”, a declarat Flutur, la sediul central al PNL.

El a precizat că s-a votat şi ca Nicolae Ciucă să fie şeful delegaţiei PNL la negocierile cu PSD şi UDMR.

„A mai fost o propunere: şeful delegaţiei negocierilor ca să facem acest guvern a fost votat Nicolae Ciucă, cel care este susţinut candidat de premier în această funcţie”, a mai spus Flutur.

Iată că după ce s-a agățat de funcție ca pițigoiul de prună, Cîțu s-a trezit cu ”ghearele” tăiate de președintele Iohannis, ”stăpânul inelelor” tuturor ”pițigoilor” din PeNeLe. ”Pruna” astfel scăpată de Cîțu i-a revenit, acum, generalului de casă Nicolae Ciucă.

About The Author

Dan Badea
Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate