vineri, septembrie 22, 2023
AcasăAgenda ZileiA căzut din cap: Cîțu s-a executat întocmai și cu foarte mare...

A căzut din cap: Cîțu s-a executat întocmai și cu foarte mare întârziere, lăsându-i locul lui Ciucă

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a anunţat, joi, că Biroul Executiv al liberalilor a aprobat, în unanimitate, ca propunerea liberalilor pentru funcţia de premier să fie Nicolae Ciucă, această propunere venind din partea liderului partidului, Florin Cîţu.

„În Biroul Executiv al PNL, în unanimitate, la propunerea preşedintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciucă. Propunerea a venit din partea preşedintelui partidului şi a fost un vot în unanimitate”, a declarat Flutur, la sediul central al PNL.

El a precizat că s-a votat şi ca Nicolae Ciucă să fie şeful delegaţiei PNL la negocierile cu PSD şi UDMR.

„A mai fost o propunere: şeful delegaţiei negocierilor ca să facem acest guvern a fost votat Nicolae Ciucă, cel care este susţinut candidat de premier în această funcţie”, a mai spus Flutur.

Iată că după ce s-a agățat de funcție ca pițigoiul de prună, Cîțu s-a trezit cu ”ghearele” tăiate de președintele Iohannis, ”stăpânul inelelor” tuturor ”pițigoilor” din PeNeLe. ”Pruna” astfel scăpată de Cîțu i-a revenit, acum, generalului de casă Nicolae Ciucă.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate