joi, septembrie 29, 2022
AcasăAgenda ZileiAzi, radare la ieșirile și intrările din marile orașe

Azi, radare la ieșirile și intrările din marile orașe

Peste 1.400 de poliţişti cu 270 de radare acţionează, astăzi, la intrările şi ieşirile din marile aglomerări urbane, pe Valea Prahovei sau în staţiunile montane, pentru asigurarea fluenţei corespunzătoare a traficului rutier, a declarat miercuri comisarul-şef George Grigore, directorul adjunct al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, citat de Agerpres

Prezența polițiștirlor rutieri pe șoselele României este pentru a-i tempera pe cei care încalcă regimul legal de viteză. De asemenea, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al MAI va supraveghea circulaţia pe Valea Prahovei. 

„Ne aşteptăm la intensificarea traficului după orele după-amiezii, foarte mulţi dintre concetăţenii noştri se vor întoarce către case din locurile unde şi-au petrecut sărbătorile. Astăzi, pe Valea Prahovei, vom avea o supraveghere din elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne, în care se află un ofiţer de Poliţie rutieră, care va coordona echipajele aflate la sol”, a precizat comisarul-șef. 

Acesta recomandă şoferilor să folosească, în cazul în care traficul se aglomerează pe Valea Prahovei, ruta alternativă: DN1A prin Cheia, de la Braşov până la Ploieşti, sau prin DN72 – Sinaia – Târgovişte – Bucureşti. Tot el spune participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie pentru a nu fi implicaţi în accidente.

„Aş vrea să fac şi câteva recomandări având în vedere că în acest început de an principalele accidente au fost datorate vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi trafic, precum şi a traversărilor neregulamentare de către pietoni. În acest sens, mă adresez tuturor participanţilor la trafic, să respecte regulile de circulaţie pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere”, a subliniat directorul adjunct al Direcţiei Rutiere. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate