luni, octombrie 18, 2021
AcasăAgenda ZileiBăsescu: Partidele de dreapta se îndreaptă spre un eşec la locale, dacă...

Băsescu: Partidele de dreapta se îndreaptă spre un eşec la locale, dacă nu se aliază

Partidele de dreapta se îndreaptă spre un eşec la locale, în condiţiile în care nu acţionează pentru realizarea unor alianţe care să contracareze avantajul pe care îl are PSD prin organizarea alegerilor într-un singur tur, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

„Alegerile locale se apropie vertiginos şi nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur. PNL urmează să-şi valideze zilele acestea candidaţii la funcţiile de primar, USR a început să-şi anunţe candidaţii la sectoarele Bucureştiului, iar PMP încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianţa trebuie să funcţioneze şi dincolo de alegerea lui Nicuşor Dan. Se pare însă că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie”, a scris Băsescu pe Facebook.

Potrivit lui, Ludovic Orban, Dan Barna şi Dacian Cioloş sunt incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii şi interese, preferând liste de candidaţi cenuşii, lipsiţi de valoare în locul unor candidaţi comuni cu şanse reale de a se impune la vot.

„Câştigarea de către PSD a alegerilor locale le va crea o excelentă platformă pentru legislative. Liderilor partidelor de dreapta nu le lipsesc soluţiile legale şi politice pentru a câştiga alegerile locale, ci le lipseşte voinţa şi mintea. Este al 12-lea ceas. Orban, Barna, Cioloş, Tomac, faceţi ceva!”, a mai scris Traian Băsescu.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate