duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiCioloș, supărat că PNL nu vrea candidat unic pentru Primăria București

Cioloș, supărat că PNL nu vrea candidat unic pentru Primăria București

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, este supărat că PNL nu vrea candidat unic pentru Primăria București și-i somează pe liberali să spună care este acest candidat. 

„Noi vrem să facem lucrurile un pic altfel decât s-au făcut până acum. Vi se pare firesc ca pentru Bucureşti candidatul să fie rezultatul unor înţelegeri politice în săli închise? Al unor tranzacţii: îmi dai aici şi îţi dau dincolo. Eu cred că e un lucru foarte bun că avem mai mulţi candidaţi şi începem de acum şi vorbim înainte de a decide care va fi candidatul nostru comun. Alianţa USR PLUS va avea un candidat comun. Şi noi sperăm să găsim înţelepciunea şi la celelalte partide care vor într-adevăr să reconstruiască România să înţeleagă că va trebui să avem un candidat comun”, a declarat Dacian Cioloș.

Acesta speră să nu existe un singur tur la alegerile locale. 

„Dacă nu vom avea două tururi, turul de selecţie îl organizăm noi. Nu o să tot stăm să ne plângem că ne pică drobul de sare pe cap şi nu putem să facem lucrurile mai bine. Şi exact asta am început astăzi. Vlad Voiculescu vă prezintă proiectele, viziunea şi echipa. Nicuşor Dan a vorbit şi el despre ce vrea să facă. Sperăm să îi vedem şi pe ceilalţi. Şi dacă PNL vrea să aibă un candidat, să îl pună pe masă. Dar pe masa bucureştenilor, nu pe masa tocmelilor. Să spună ce vrea să facă acel candidat, pentru că cu toţii vrem un candidat care să câştige pentru că e cel mai bun”, a spus Cioloş.

Potrivit lui, prezentarea platformei candidaturii lui Voiculescu face parte dintr-o fază de precampanie pe care PLUS o doreşte cât mai activă.

„Faptul că noi ne prezentăm candidaţii nu înseamnă că ne certăm cu cei de la USR sau cei de la PNL şi cu alte partide, ci că ne asumăm cu responsabilitate candidaturile acestea”, a mai spus liderul PLUS.

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate