sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAdministrație publicăCompania pentru managementul transportului se va închide

Compania pentru managementul transportului se va închide

Compania pentru managementul transportului se va închide, liberalii anunțând că vor face demersurile pentru a opri „risipa banilor publici”, a anunţat preşedintele organizaţiei liberale din Bucureşti, Violeta Alexandru.

„PNL închide a doua companie municipală prin iniţierea unui proiect de hotărâre de Consiliu General, rămânând fidel angajamentului pe care l-a luat faţă de bucureşteni. Vom opri risipa banilor publici. Aceste companii deja constatăm din primele informaţii, pe care le putem accesa prin consilierii generali prezenţi în AGA ale acestor companii, că acolo s-a făcut cu adevărat un jaf al banilor bucureştenilor şi trebuie să oprim acest jaf”, a declarat Violeta Alexandru.

În pofida tuturor presiunilor şi încercărilor actualilor directori şi şefi din aceste companii de a-i menţine în funcţie de a le menţine activitatea, companiile se vor inchide.

„Deşi ştiu foarte bine că nu au muncit sau că au cheltuit banii bucureştenilor pentru orice altceva mai puţin pentru creşterea calităţii serviciilor, suntem determinați să închidem aceste companii şi să dăm posibilitatea oricărui antreprenor din Bucureşti sau din ţară să depună oferte, în mod transparent, la Primărie pentru desfăşurarea de activităţi care au fost până acum prestate de aceste companii”, a declarat Violeta Alexandru.

Ea a precizat că acest proiect este iniţiat în coordonare cu USR PLUS.

„Companiile municipale trebuie închise una câte una prin hotărâri de Consiliu General. Fiecare dintre ele are anumite particularităţi, situaţia lor economică şi juridică este diferită şi, ca atare, în deplină coordonare cu partenerii de la USR PLUS, PNL trece astăzi la iniţierea unui al doilea proiect după cel care a vizat închiderea Companiei Turistica, unul care să ducă în foarte scurtă vreme, în baza procedurilor de lichidare care sunt prevăzute de lege, la închiderea Companiei Managementul transportului”, a susţinut preşedintele PNL Bucureşti.

Violeta Alexandru a acuzat dezastrul PSD în Capitală, afirmând că fostul primar general Gabriela Firea a avut orice altă preocupare, mai puţin binele bucureştenilor.

„Un om profund incorect cu nevoile bucureştenilor şi care s-a îngrijit excesiv de imaginea ei şi comunicările publice lăsând în spate un buget ciuruit, o administraţie locală plină de interese”, a spus liderul PNL Bucureşti.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate