vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAgenda ZileiCriminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut crimele

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut crimele

Criminalul din Caracal Gheorghe Dincă şi-a recunoscut crimele, atât în cazul Alexandrei Măceşan, fata de 15 ani, cât şi al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în urmă cu câteva luni. 

„S-au recunoscut faptele. Este vorba despre datele care se ştiau. Nu sunt alte date. Este vorba despre cele două fete. Evident că şi-a recunoscut faptele. Nu există alte crime”, a spus avocatul său Alexandru Bogdan. 

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Cazul din Caracal a stârnit foarte multă emoție pe toate rețelele de socializare, dar și în mass-media, după ce s-a aflat că poliția a reacționat de abia la 19 ore, după ce, ca prin minune, fata dispărută a reușit să suna la 112, nu o dată, ci de 3 ori. În ciuda eforturilor ei supraomenești, autoritățile și-au dovedit fatal inutilitatea, astfel că, tânăra este considerată moartă în acest moment. Mai mult, la casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit rămășițe care se consideră a fi umane, dar acest lucru încă nu este sigur. 

Foto: Observator TV

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate