sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăAgenda ZileiDăncilă despre Colectiv: E folosit de oamenii politici pentru a câștiga capital...

Dăncilă despre Colectiv: E folosit de oamenii politici pentru a câștiga capital electoral

Viorica Dăncilă încearcă să își facă și ea capital de imagine pe spinarea tragediei Colectiv, dar în același timp, acuză politicienii că vor să facă exact același lucru. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook și nu a scăpat nesancționată chiar și de simpatinzații ei. 

„Eu cred că sunt lucruri care trebuie scoase în spaţiul public, este foarte bine să dăm dovadă de transparenţă dar, repet ceea ce am spus, pentru mine este important ce este în sufletul celor care şi-au pierdut persoane dragi, şi-au pierdut copiii la Colectiv. Cred că aceste lucruri care ies în spaţiul public trebuie să aibă acordul persoanelor care au suferit foarte mult în urma tragediei de la Colectiv. Să nu uităm că sunt răni care probabil nu se vor închide niciodată, dar să nu le facem să sângereze şi mai mult. Deci eu cred că trebuie totul cu măsură, trebuie totul cu acordul familiilor şi cred că trebuie toţi să dăm dovadă de echilibru şi consens şi să vedem ceea ce ce putem face”, a precizat Viorica Dăncilă.

Aceasta spune că în calitate de mamă, înţelege suferinţa celor care şi-au pierdut persoane dragi la Colectiv, dar că acest tragic eveniment nu trebuie folosit în scop electoral.

„În niciun caz, niciun om politic nu trebuie să folosească tragedia unor oameni pentru a câştiga puncte electorale. Nu voi accepta niciodată aşa ceva şi nu voi face niciodată aşa ceva. Sunt alături de familiile îndurerate şi le doresc multă sănătate celor care au fost în acest tragic eveniment. S-a schimbat, dar mai avem de schimbat şi eu sunt alături de orice proiect care aduce siguranţă pentru cetăţean. Vreau să vorbesc nu în calitate de premier, ci ca mamă şi îmi dau seama ce este în sufletul celor care şi-au pierdut copiii, în sufletul celor care i-au pierdut pe cei dragi”, a spus Viorica Dăncilă.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate