marți, ianuarie 31, 2023
AcasăAgenda ZileiDăncilă va lua măsuri pentru greșelile comise la europarlamentare

Dăncilă va lua măsuri pentru greșelile comise la europarlamentare

Viorica Dăncilă va lua măsuri cu privire la greşelile produse în organizarea şi desfăşurarea alegerilor din 26 mai după ce va analiza raportul pe care l-a solicitat MAE, MAI şi celorlalte instituţii implicate. 

„Imediat după alegeri am cerut MAE şi MAI, tuturor instituţiilor implicate în organizarea alegerilor, un raport complet cu privire la desfăşurarea procesului de votare, a dificultăţilor întâmpinate de alegători. Sunt un om echilibrat şi corect care nu vrea să ia decizii pripite. Poziţia de prim-ministru presupune raţiune şi responsabilitate şi cred că toate deciziile trebuie să le luăm în urma acestei analize. Pe baza acestui raport voi lua măsuri analizând cu atenţie ceea ce s-a întâmplat. Dacă au fost greşeli, şi cu siguranţă au fost greşeli, cei cu responsabilitate, cei care sunt responsabili de aceste greşeli trebuie să plătească, dar nu putem aplica sancţiuni fără o analiză temeinică a acestor lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă. 

Potrivit ei, vor trebui luate măsuri pentru ca ceea ce nu a fost bine în organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare şi a referendumului de duminică să nu se mai repete la următoarele scrutine electorale. 

„Dacă este nevoie de noi reglementări, de modificări legislative, avem toată deschiderea să le facem împreună cu specialişti”, a spus Dăncilă. 

Premierul s-a întâlnit și cu președintele astăzi, iar greșelile de la europarlamentare par să fi fost din nou subiect de discuție între cei doi

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate