miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiDăncilă vrea să incrimineze calomnia pentru că românii nu o iubesc

Dăncilă vrea să incrimineze calomnia pentru că românii nu o iubesc

Viorică Dăncilă vrea să incrimineze calomnia pentru că românii nu o iubesc, asta după ce un grup de protestatari a aşteptat-o în faţa Complexului Expoziţional din Mamaia, unde s-a desfăşurat şedinţa Organizaţiei de Pensionari a PSD. 

Protestatarii aveau bannere inscripţionate cu sloganuri contra PSD, a Guvernului, dar și împotriva Vioricăi Dăncilă. Potrivit premierului, protestatarii nu reprezintă poporul român. Ea a adăugat că ar dori un proiect privind incriminarea calomniei. 

„Sunt oameni care nu au intenţii bune şi nici pentru această ţară. Dacă aveau intenţii bune, spuneau ceea ce îi deranjează. Din ceea ce am înţeles eu astăzi, şi într-o zi atât de importantă pentru toţi pensionarii din România dacă vii şi protestezi, eu înţeleg că de fapt ei protestează împotriva punctului de pensii. Eu cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie şi pe urmă să vorbească despre Guvern, eu cred că la un moment ar trebui legitimaţi şi acest guvern ar trebui să-i cheme cineva şi să-i întrebe pentru ce infractori, ce a făcut acest guvern să favorizeze infractorii. Dimpotrivă, eu ştiu că acum o săptămână am luat o serie de măsuri, am adoptat o serie de acte normative tocmai pentru oprirea criminalităţii în România, dar cred că societatea, şi sper să se întâmple acest lucru, sau Parlamentul să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea. Nu acesta este poporul român. Acelaşi lucru îl vedem oriunde şi sunt aceeaşi oameni pe care îi vedem la Bucureşti, la Constanţa, la Baia Mare, Iaşi sunt câţiva oameni cu agenda proprie, pentru că noi avem agenda cetăţenilor”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Potrivit ei, nu pot câţiva indivizi pe care îi vedem de fiecare dată să jignească pe toată lumea, să aibă o atitudine care nu este specifică poporului român.

„Sunt 7 sau 8 care sunt mereu aceeaşi. Bineînţeles, nimeni nu încalcă libertatea de exprimare, dar ne gândim la cei 7 ani de acasă, la modul în care te raportezi. Eu nu am jignit pe nimeni şi nici nu o să jignesc. Ceea ce pe mine mă deranjează este că astăzi s-au gândit să protesteze când noi creştem punctul de pensie şi pensia minimă”, a adăugat liderul PSD. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate