joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiViorica Dăncilă: ”Există o politică de denigrare a Guvernului”

Viorica Dăncilă: ”Există o politică de denigrare a Guvernului”

Există o politică de denigrare a Guvernului, pentru că opoziția nu are nici un proiect și știe doar să jignească, este de părere premierul României, Viorica Dăncilă.

„Există o politică de denigrare a Guvernului pentru că atunci când nu ai proiecte, nu ai argumente, vii şi critici şi jigneşti. Dar ce ajută România şi ce-i ajută pe români toate jignirile acestea, toată această lipsă de respect pentru instituţiile statului? De ce vor unii să slăbească instituţiile statului? De ce denigrează instituţiile statului? Poate sunt ministere, sunt instituţii în care funcţionarii nu îşi fac datoria. Aceia să plece acasă, dar nu putem vorbi despre instituţia statului şi să o ducem în derizoriu. De ce vor să slăbească statul român? De ce atunci când se face o greşeală, nu spun cine a făcut acea greşeală şi eu vă garantez că cine greşeşte va trebui să plătească?”, a declarat Dăncilă.

Aceasta a afirmat că va duce un război împotriva criminalităţii, va duce un război împotriva tuturor celor care nu îşi fac datoria în această ţară.

„Dar nu putem vorbi despre întreg Ministerul Afacerilor Interne, nu putem vorbi despre instituţii importante ale statului şi să vorbim la general pentru că atunci oamenii nu vor mai crede în nimeni. Asta vrem în România, ca să nu mai credem în nimeni şi nimic? Şi atunci vom fi foarte uşor de manevrat pentru că oamenii care nu au credinţă, oamenii care nu mai cred în nimic, îşi pierd speranţa”, a mai spus Dăncilă.

Mai mult, premierul se laudă că a rezistat în funcție un an și șapte luni. „Iată că a trecut un an şi şapte luni şi, indiferent de furtunile pe care au vrut să le creeze, indiferent de minciunile pe care le-au spus, indiferent de ameninţări, nu am să mă clintesc nici de acum încolo pentru că ştiu că de partea mea sunt oamenii, pentru că ştiu că eu cred în oameni şi nu vreau să îi dezamăgesc, pentru că ştiu că, în acest moment, nu avem o alternativă care să ajute România şi pe români, pentru că ştiu că iubesc această ţară şi că vreau ca această ţară să se dezvol”, a mai spus Dăncilă. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate