luni, februarie 6, 2023
AcasăAgenda ZileiDelir total în PSD. Ce spun politicienii de top despre partid

Delir total în PSD. Ce spun politicienii de top despre partid

Zilele acestea, pare un delir total în PSD, mai ales, dacă ne luăm după declarațiile politicienilor de top din partid care se întrec în declarații care mai de care mai fantasmagorice. 

Viorica Dăncilă – candidatul PSD la alegerile prezidențiale 

„Nu vom lua niciodată măsuri împotriva oamenilor. Vom încerca să construim o Românie puternică şi alături de noi trebuie să vină toţi cetăţenii care vor acest lucru. România nu mai are nevoie de perioade în care unii construiesc, alţii dărâmă, o luăm iar de la capăt, 30 de ani am făcut acest lucru şi nu e bine. Cred în onestitatea românilor că vor alege binele.  Este pentru prima dată când vom putea avea un preşedinte femeie”

„În această campanie, România trebuie tratată ca o familie, în care un preşedinte trebuie să aibă grijă de fiecare femeie din România, de fiecare copil, să fie un preşedinte care să empatizeze cu oamenii, să fie în mijlocul lor, nu doar la alegeri” 

Eugen Teodorovici – președinte executiv PSD

„Problema noastră nu este în exterior. Noi putem învinge orice fel de concurent. Şi am spus-o mereu: PSD nicăieri în această ţară nu pierde o primărie decât dacă nu îşi dă interesul sau, poate, dacă doreşte acest lucru. Eu nu cred acest lucru că PSD nu are forţa să câştige absolut tot ce înseamnă… Şi încă o dată: nu pentru că suntem noi forţa, ci pentru că suntem cei care suntem aproape de oameni, cum spuneau colegii mei. Dar sunt locuri în ţară, dacă vă uitaţi – şi probabil le ştiţi foarte bine – unde se fac, din păcate, anumite înţelegeri şi e incorect faţă de cetăţenii care iubesc şi votează PSD, oamenii care cred cu adevărat în forţa noastră. Şi cred că asta ar fi, dacă se mai întâmplă acest lucru, o mare mare greşeală. Deci, problema noastră vine din interior. De aici vine duşmanul nostru. Uitaţi-vă şi pe ştiri, când apar anumite ştiri, cu siguranţă sunt mulţi dintre colegii noştri care au acolo, undeva pe firul logic al acelei acţiuni, o anumită contribuţie. Şi nu e corect”

Delir total în PSD

Mihai Fifor, secretar general PSD

Noi ştim să guvernăm bine pentru români. Vom avea, pentru prima dată în istoria României, un preşedinte femeie, o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, care nu mai ştie ce e familie, ce e linişte. Avem nevoie de Viorica Dăncilă, cu un profil care ştie să unească, să spună o vorbă bună, care poate fi o mână de fier într-o mănuşă de catifea. Aviz amatorilor: cine vrea să îşi încerce norocul cu doamna prim-ministru Viorica Dăncilă e invitat să o facă, dar nu o să îi iasă foarte bine lucrurile”

Rovana Plumb, președintele organizației de Femei PSD

„Guvernul PSD a schimbat în bine imaginea României. Suntem a doua ţară din Europa la nivel de creştere economică, iar aceste performanţe sunt recunoscute la cel mai înalt nivel, chiar de preşedintele SUA. PSD este partidul aflat acum în creştere în sondaje şi acest lucru îi sperie pe adversarii noştri politici. De aceea ne atacă pe toate fronturile, încearcă să ne dezbine şi să ne slăbească. Dar noi rămânem uniţi şi vom reuşi. Singura armă a adversarilor noştri sunt jignirile. Noi nu acceptăm un astfel de comportament, nu acceptăm nici să ni se dea lecţii de către cei care au muncit în cinci ani cât munceşte un român obişnuit în cinci zile lucrătoare. Avem nevoie de un lider care are dialog cu toţi românii, la ei acasă. Şi acest lider este Viorica Dăncilă”

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate