marți, septembrie 26, 2023
AcasăAgenda ZileiJustițieDeputatul Ionuț Moșteanu către premierul Cîțu și interimarul Bode: Opriți abuzurile de...

Deputatul Ionuț Moșteanu către premierul Cîțu și interimarul Bode: Opriți abuzurile de la Ministerul Justiției!

Florin Cîțu continuă, prin intermediul interimarului Lucian Bode, asaltul împotriva ministerului Justiției, după modelul Dragnea-Iordache. Pentru că a refuzat să avizeze ordonanța ilegală PNDL3, șefa direcției de avizare din Ministerul Justiției a fost schimbată din funcție, anunță liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, cerându-i premierului să oprească ”abuzurile de la Ministerul Justiţiei”.

”Le cer lui Florin Cîțu și omului numit de el la Ministerul Justiției, Lucian Bode, să oprească abuzurile de la Ministerul Justiției. Nu continuați să depășiți o nouă linie roșie, așa cum, din disperare, a făcut și Liviu Dragnea. Astăzi a fost schimbată șefa direcției de avizare din cadrul ministerului, care a refuzat să avizeze ordonanța ilegală, PNDL3, bancomatul baronilor” – a anunțat vineri deputatul Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că USR PLUS a aflat că abia joi seara, 2 septembrie, a ajuns originalul ordonanţei la Ministerul Justiţiei, „deşi premierul l-a demis pe Stelian Ion acum două zile ”pentru că nu avizează””.

”Tot azi am aflat că abia aseară a ajuns originalul ordonanței la ministerul justiției, deși premierul l-a demis pe Stelian acum 2 zile ”pentru că nu avizează”. Lanțul minciunilor și abuzurilor trebuie să înceteze. PNL are obligația să numească un nou prim-ministru în ședința coaliției de astăzi. Cu noul Dragnea, România nu se poate schimba” – a mai spus parlamentarul și purtătorul de cuvînt al USR PLUS, Ionuț Moșteanu.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate