vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAgenda ZileiDan Barna vrea dezbatere cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Dan Barna vrea dezbatere cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Dan Barna vrea dezbatere cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, acesta spunând că le-a trimis celor doi invitația și public, dar și prin SMS, fără a primi vreun răspuns de la cei doi. 

„Îl invit şi pe preşedintele Iohannis, şi pe fostul premier Dăncilă, să discutăm deschis, tranşant, în faţa românilor, într-o dezbatere despre ce fel de Românie urmează să avem peste cinci ani, peste zece ani, pentru că, în acest moment, este nevoie de această dezbatere pe care oamenii din stradă o aşteaptă şi o doresc, pentru că vor să ne vadă discutând şi vor să vadă candidaţii cu şanse discutând despre cum arată România. Îi invit din nou, le cer din nou: haideţi să nu ne mai ascundem după diverse strategii politice, haideţi să stăm frumos la o masă. Am spus că voi participa la orice dezbatere la care participă preşedintele Iohannis sau fostul premier Viorica Dăncilă”, a afirmat Dan Barna.

Dezbatere Barna, Iohannis, Dăncilă, visul liderului USR

Potrivit liderului USR, România este, în acest moment, într-o campanie electorală istorică, pentru că va fi prima dată la 30 de ani de la Revoluţie când va fi un tur doi fără PSD.

Un tur doi fără PSD înseamnă un tur doi în care discutăm cu adevărat despre cum va arăta România peste cinci ani şi cum va arăta România peste zece ani. Pentru că imaginaţi-vă cele două scenarii: un tur doi şi dezbatere între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Un dialog la care asistăm, un dialog mut, aş putea să spun, la care asistăm deja de un an şi jumătate, de trei ani dacă vorbim de PSD. Ori, în momentul de faţă, România chiar are nevoie să discutăm despre viitor şi nu despre fantasmele PSD şi despre eterna problemă cu justiţia şi condamnaţii penali. De aceea, un tur doi Klaus Iohannis – Dan Barna este un tur doi prin care România se va însănătoşi”, a susţinut Barna.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate