marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiDin 15 iunie se vor deschide și mall-urile, dacă scade numărul de...

Din 15 iunie se vor deschide și mall-urile, dacă scade numărul de infectați

Din 15 iunie se vor deschide și mall-urile dacă până la acea dată numărul persoanelor infectate va scădea, a transmis ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, pe contul său de Facebook.

„Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, a menţionat Virgil Popescu.

Ministrul Economiei a subliniat că Guvernul nu ia momentan în considerare posibilitatea deschiderii cinematografelor şi a locurilor de joacă din interiorul mall-urilor.

„Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor, uşor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viaţa să revină la normalitate”, a precizat Virgil Popescu. 

De la 1 iunie, Guvernul a decis deschiderea teraselor și a dat liber la plaje pentru ca turismul românesc să poată începe sezonul estival, dar toate acestea în condiții foarte stricte pe care toți operatorii economici de pe litoral și de la munte trebuie să le respecte. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate