duminică, iunie 16, 2024
AcasăAgenda ZileiDiscuţiile din Parlament pentru „Fără penali în funcţii publice”, în august

Discuţiile din Parlament pentru „Fără penali în funcţii publice”, în august

Discuţiile din Parlament pentru „Fără penali în funcţii publice” vor fi organizate, cel mai probabil, în luna august, a declarat preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui. 

„Discuţiile în Parlament se conturează a fi pentru Fără penali în funcţii publice pentru o dată din luna august, în cursul lunii august. Evident că ne întrebăm şi noi dacă aceasta nu e o manevră a partidelor din vechea clasă politică să compromită mişcarea, dar ne bucurăm că va fi supusă la vot. Trebuie supusă la vot cât mai repede, pentru că noi considerăm că este bucata aceea din Constituţie care va permite o mare însănătoşire a clasei politice şi am văzut în ultimii 3 – 4 ani deja cum absenţa acestei prevederi din Constituţie ne-a cauzat foarte mult rău”, a spus Năsui. 

Potrivit lui, membrii USR sunt gata în orice moment să înceapă campania activă pentru un vot „da” la referendumul pentru modificarea Constituţiei, pentru a include clauza „Fără penali în funcţii publice”.

Fără penali în funcții publice, mai ales la primării

Liderul USR București crede că Alianţa USR PLUS va reuşi să aibă candidaţi comuni la primăriile bucureştene cu PNL, singura condiţie ca acest lucru să se întâmple fiind aceea ca aceşti candidaţi să fie anti-PSD.

„Eu sunt totuşi optimist că o să reuşim să avem candidaţi anti-PSD comuni (cu PNL – n.r.) în toate sectoarele. Singura condiţie, şi este o condiţie de bun simţ, dacă vrei o alianţă anti-PSD să fie anti-PSD, nu cerem ceva absurd, nu cerem ceva nerealist. Nu se poate ca formaţiunea care a susţinut ‘Fără penali în funcţii publice’ să susţină două persoane, pe care le-am nominalizat zilele acestea, care au grave problemele pe partea aceasta”, a spus Năsui.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate