vineri, septembrie 22, 2023
AcasăAgenda ZileiDragnea a fost însoțit la DNA de un pluton de babe înarmate...

Dragnea a fost însoțit la DNA de un pluton de babe înarmate cu ouă și iaurt

Liviu Dragnea a fost chemat, luni, la DNA, pentru a i se aduce la cunoștință prelungirea sechestrului asigurator în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat. El a fost așteptat de o duzină de susținători, majoritatea fiind pensionare înarmate cu pancarte scrise la repezeală, una dintre ele fiind dotată, în plus, cu un cofrag cu ouă pe care le-a aruncat în protestatarii anti-Dragnea, iar alta cu sana sau iaurt, tot pentru uz stradal.

De cealaltă parte, Dragnea a fost așteptat și de protestatarii arhicunoscuți precum Marian Moroșanu, zis Ceaușescu, și Mălin Bot, care au fost ținta furiei admiratoarelor de vârsta a 4-a ale lui Dragnea.

„Unde sunt banii din sănătate? Noi pe Dragnea îl iubim. Dânsul a dat pensii, salarii. Ăştia ce au dat? Nimic. Domnul Dragnea nu este infractor. Au tăbărât toţi pe el”, spune o babă, citată de Agerpres.

După ce Dragnea a intrat în sediul DNA, câteva dintre pensionare i-au atacat pe protestatarii anti-Dragnea, cei mai șifonați fiind ”Ceaușescu” și un reporter de la Realitatea, care a fost stropiți cu iaurt, alții fiind însă atacați cu ouă.

Dincolo de babe, Dragnea a mai fost protejat de jandarmi și de câțiva interlopi de-ai lui Codrin Ștefănescu.

Dealtfel, circul a fost pregătit cu o seară înainte de Codrin Ștefănescu, care a anunțat evenimentul de luni, susținând pe Facebook că  „hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă”.

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!” – a scris fostul interlop de partid Codrin Ștefănescu, duminică, pe pagina lui de Facebook.

Dragnea este inculpat la DNA în dosarul Tel Drum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infracţiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în forma participaţiei improprii.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate