marți, ianuarie 25, 2022
AcasăAgenda ZileiSe pregătește „debarcarea” lui Dragnea de la șefia Camerei Deputaților

Se pregătește „debarcarea” lui Dragnea de la șefia Camerei Deputaților

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu se teme că va fi înlăturat de la şefia Camerei Deputaţilor, după ce liberalii au anunţat că iniţiază un demers în acest sens, confirmat chiar de șefului PNL, Ludovic Orban.

Motivele care vor sta la baza demersului liberalilor ţin de gravele prejudicii de imagine aduse Parlamentului României prin menţinerea în fruntea Camerei Deputaţilor a unui cetăţean precum Dragnea, de două ori condamnat penal, care are o percepţie îngrozitoare şi care nu face altceva decât să deterioreze imaginea unei instituţii fundamentale a statului român, cum este instituţia Parlamentului, este de părere Orban.

Șefia Camerei Deputaților, miză de război politic

„La baza solicitării noastre vor sta temeiuri de încălcare a Constituţiei, a Regulamentului Camerei Deputaţilor, cum ar fi refuzul de convocare a unei sesiuni extraordinare atunci când condiţiile procedurale au fost îndeplinite, cum ar fi angajarea de poziţii publice la nivel internaţional în numele Camerei Deputaţilor fără existenţa unei hotărâri a Parlamentului şi, practic, substituirea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaţilor”, a declarat Orban la Palatul Parlamentului.

USR-iștii vor susţine demersul PNL cu privire la demiterea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Liviu Dragnea nu are ce să caute în această funcţie de al treilea om în stat, este o pată pentru această instituţie. Vom susţine demersul liberalilor, suntem de acord, am văzut ceva, nu am primit de la PNL detalii, am văzut ceva în presă, suntem oricând împotriva lui Liviu Dragnea”, a declarat deputatul Ionuț Moşteanu la Parlament.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate