sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAgenda ZileiDragnea: Următorul CExN PSD va avea loc în două, trei săptămâni

Dragnea: Următorul CExN PSD va avea loc în două, trei săptămâni

Următorul CExN PSD ar urma să fie organizat peste două sau, cel târziu, trei săptămâni, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Acesta a mai afirmat că, din discuţiile cu premierul Viorica Dăncilă, evaluarea miniştrilor social-democraţi este pe final.

„Sigur nu va fi săptămâna care urmează, o să ne consultăm cu toţi colegii, să vedem când este cea mai bună dată. Săptămâna a doua începând de astăzi sau, cel târziu, a treia”, a precizat Liviu Dragnea, întrebat când va fi organizat viitorul CExN al PSD care ar urma să decidă şi eventuale schimbări de miniştri. 

Președintele social-democraților a mai fost ăntrebat și dacă evaluarea membrilor Cabinetului este gata, preşedintele PSD a afirmat: „Spunea doamna premier că e spre final”. 

Liviu Dragnea a votat sâmbătă la Liceul „Jean Monnet” din Capitală, exprimându-şi opţiunea la referendumul pentru revizuirea Constituţiei.

La finele săptămânii, Dragnea declara că, o discuţie în interiorul partidului legată de remanierea guvernamentală nu va avea loc mai devreme de două săptămâni.

Programul încărcat al premierului nu i-a permis să finalizeze evaluarea în această săptămână, a mai spus Dragnea. Totodată, liderul social-democrat a precizat că un grup de lucru din PSD va face o analiză a implementării programului de guvernare, iar rezultatele analizei vor fi transmise premierului, pentru a putea face propuneri de remaniere a miniştrilor cu rezultate slabe. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate