sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăAgenda ZileiRemanierea guvernamentală nu e pe lista de priorități a lui Dăncilă

Remanierea guvernamentală nu e pe lista de priorități a lui Dăncilă

O discuţie în interiorul partidului legată de remanierea guvernamentală nu va avea loc mai devreme de două săptămâni, a declarat preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, intr-o emisiune de la România TV.  

Programul încărcat al premierului nu i-a permis să finalizeze evaluarea în această săptămână, a mai spus Dragnea. Totodată, liderul social-democrat a precizat că un grup de lucru din PSD va face o analiză a implementării programului de guvernare, iar rezultatele analizei vor fi transmise premierului, pentru a putea face propuneri de remaniere a miniştrilor cu rezultate slabe. 

„Am avut o discuţie cu doamna prim-ministru săptămâna trecută şi mi-a spus, în mod corect, că săptămâna asta nu se poate ocupa în mod direct de evaluare. Nu săptămâna viitoare… Săptămâna viitoare nu vom avea nici Comitetul Executiv Naţional. Poate următoarea săptămână. Este apanajul dumneaei. Şi la partid este un grup de lucru care face analiza implementării programului de guvernare şi această analiză va fi transmisă doamnei prim-ministru, urmând ca în Comitetul Executiv Naţional să vină cu aceste propuneri, unde vom lua decizia”, a precizat Dragnea.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate