sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAdministrație publicăCuc, dumnezeul Transporturilor cere pe masă demisia lui Dumnezeu

Cuc, dumnezeul Transporturilor cere pe masă demisia lui Dumnezeu

Cuc, dumnezeul Transporturilor sau cum este cunosc printre cele lumești, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, se întreabă dacă ar trebui să ceară pe masă demisia lui Dumnezeu dacă plouă încontinuu 3 luni și nu va reuși să facă 100 de km de autostradă. 

Acesta şi-a fixat drept obiectiv finalizarea a 100 de kilometri de autostradă în acest an, dar nu-şi va da demisia dacă ratează această ţintă, întrucât lucrările depind şi de starea vremii. Potrivit lui, în momentul de faţă, aceşti 100 de kilometri sunt tangibili ca şi target pentru a fi daţi în trafic în aceste an, nu recepţia finală.

Și după ce jurnaliștii au întrebat din nou dacă își dă demisia dacă nu se fac nici cei 100 km, Cuc a răbufnit și a dat vina pe Dumnezeu. „Eu vă întreb un lucru: dacă de acum înainte trei luni de zile plouă încontinuu, ce pot să fac eu? Să-i cer lui Dumnezeu să-şi pună mandatul pe masă? Vă întreb”, a întrebat Cuc.  

dumnezeul Transporturilor nu este atotputernic 

„Ca să elucidăm misterul cu numărul kilometrilor de autostradă, ştiţi că la preluarea mandatului domnul Neaga a avansat un număr de kilometri şi i-am spus la acel moment că din punct de vedere administrativ voi face tot ce pot ca să finalizăm acel număr de kilometri, în care personal pot să spun că nu am crezut că vor fi finalizaţi 180 de kilometri, noi având în lucru undeva la 120 de kilometri. Eu, în momentul de faţă, la ce am evaluat şi am discutat cu constructorii, vorbim de kilometri de autostradă care vor fi daţi în trafic… Angajamente şi-au luat toţi că vor termina, dar acolo unde văd un progres fizic de 30%, cum e cazul lotului Cheţani-Câmpia Turzii, acolo nu pot spune că se vor finaliza lucrările până la finele anului, şi ar însemna că ne minţim reciproc şi credem într-un nonsens. Asta i-am reproşat şi domnului Neaga. Dânsul spunea: „Nu, că dacă terminăm structurile…”, chiar dacă terminăm structurile, noi nu putem controla vremea”, a declarat razvan Cuc. 

Legat de cei 100 de km de autostradă, loturile Lugoj-Deva 3 şi 4, adică 44 de kilometri, vor fi deschise în prima parte a lunii august, în cel mult două săptămâni. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate