duminică, mai 22, 2022
AcasăAgenda ZileiDupă ce „a scos țara din noroi”, PSD acuză PNL că întoarce...

După ce „a scos țara din noroi”, PSD acuză PNL că întoarce România la caruță

După ce „a scos țara din noroi”, PSD acuză PNL că întoarce România la caruță, doar din ură împotriva social democraților, este de părere deputatul Beatrice Tudor. 
Potrivit ei, liberalii sunt dispuşi să întoarcă România în urmă cu cel puţin 100 de ani, la transportul cu căruţa, prin desfiinţarea proiectelor PSD de infrastructură în Parteneriat Public Privat.
„Am văzut zilele trecute poate cea mai aberantă declaraţie politică a unui ministru din ultimii ani, venită tocmai din partea ministrului PNL al Transporturilor, Lucian Bode. În ura sa împotriva PSD, din dorinţa de a arunca în aer orice proiect al PSD, cel al autostrăzii Comarnic-Braşov, care trebuia organizat în regim de Parteneriat Public Privat, Ministrul Transporturilor anunţă un drum forestier care, în mintea sa, poate fi folosit pentru eliberarea traficului. Deci, sute de mii de români pierd zile întregi în trafic pe Valea Prahovei în ambuteiaje, iar PNL vrea să-i trimită, la propriu, pe coclauri, pe drumuri forestiere, unde maşinile să rămână blocate şi unde, Doamne fereşte, accidentele vor fi mai grave, iar timpul de intervenţie mai ridicat, pentru că accesibilitatea este mai redusă. Halal viziune pentru dezvoltarea României”, a declarat Beatrice Tudor.
Deputatul PSD a mai afirmat că, în paralel cu aceste declaraţii iresponsabile, care trădează o viziune înapoiată şi incompetentă pentru nevoile actuale şi viitoare ale României, cel mai îngrijorător aspect este abandonul sau anularea finanţării marilor proiecte de infrastructură.
“Ura liberală anti-PSD merge atât de departe încât se abandonează sau se taie finanţarea marilor proiecte de infrastructură, adică toate acele proiecte pe care PSD le generase pentru a contribui la dezvoltarea economiei româneşti. Acum, PNL taie proiectele, aruncă economia în aer şi apoi ridică din umeri că nu are bani pentru a mări veniturile românilor”, a mai afirmat Beatrice Tudor.
Problema este că România nu a ieșit niciodată din noroi, așa cum le place social democraților să spună, și nici nu ne-amn întors la căruță pentru că nu am avansat niciodată mai departe de stadiul asta. 
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate