marți, noiembrie 29, 2022
AcasăAgenda ZileiCSM dezbate astăzi efectele adoptării OUG lui Toader

CSM dezbate astăzi efectele adoptării OUG lui Toader

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se va întruni în şedinţă azi, la ora 10,00, cu unic punct de discuție efectele adoptării OUG lui Toader, din perspectiva demersurilor necesare a fi întreprinse, au anunțat oficialii CSM.  

„Consiliul Superior al Magistraturii asigură, pe această cale, atât corpul magistraţilor, cât şi opinia publică, de preocuparea sa constantă pentru consolidarea statutului funcţiei de judecător şi procuror, necesară protejării efective a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor”, au mai anunțat oficialii Consiliului Superior al Magistraturii. 

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a invitat azi, la Palatul Victoria, câte un reprezentant al asociaţiilor de magistraţi, precum şi reprezentanţi ai CSM, pentru discuţii pe marginea legislaţiei în domeniul justiţiei, a informat Guvernul.

Aseară, mii de români au protestat în marile orașe din România împotriva Ordonanței 7 pe 2019 în speranța că aceasta va fi anulată. De asemenea, vocea acestora le-a cerut magistraților să nu meargă la întâlnirea cu premierul Dăncilă pentru că justiția nu se negociază.  

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate