luni, iunie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiFirea, arogantă ca întotdeauna: Nu primește lectii decât de la primarii din...

Firea, arogantă ca întotdeauna: Nu primește lectii decât de la primarii din Paris, Londra sau Viena

Primarul Capitalei Gabriela Firea este arogantă ca întotdeauna și spune că ea nu primește lecții despre administrarea orașului decât de la primarii marilor capitale europene precum Paris, Londra, Viena sau Praga, nu de la edili din România care au condus orașe cu 100 de străzi, făcând aici referire la Klaus Iohannis care a fost primar în Sibiu. 

Aceasta crede că dacă a fost aleasă dintr-un singur tur de un număr minim de români și administrează un „oraș de 4 milioane de persoane” este îndreptățită să compare Bucureștiul cu marile capitale ale Europei.  

„Acum suntem în situaţia în care unui primar general şi celor 6 primari de sectoare li se cer lucruri rezolvate, ca şi cum am fi de 30 de ani primari şi nu doar de 3 ani, 3 ani şi câteva luni. Este nedrept, dar ne-am obişnuit cu această realitate şi nu putem să facem altceva decât să explicăm, atât eu, cât şi cei 6 primari PSD de sectoare, ce facem, care este munca noastră, care sunt rezultatele”, a declarat Gabriela Firea.

Și pentru că a fost aleasă la președinte la PSD București, Firea deja spune că va lua decizii în domeniile strategice pentru Capitală.

„Am construit noi corpuri de spitale, am deschis noi secţii în cele 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, am achiziţionat aparatură ultraperformantă, am redeschis cabinetele şcolare medicale, peste 200, am înfiinţat cabinete stomatologice pentru toţi copiii din Bucureşti. Ce a făcut stânga în domeniul mobilităţii, al traficului sufocant, vă spun eu ce am făcut: când am ajuns primar general, eu şi colegii mei, cei 6 primari de sectoare, mai aveam în trafic doar 600 de autobuze, atât. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6, ultramoderne, sunt în trafic, le vedeţi, am reparat încă 500 de autobuze. Am ajuns în acest moment la 1.800 de autobuze care circulă zilnic în regiunea Bucureşti-Ilfov. PSD, prin noi, consiliul general, primarul general şi cei 6 primari de sectoare, am înfiinţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Bucureşti-Ilfov şi asigurăm aproape 200 de autobuze şi în judeţul Ilfov”, a mai spus Firea.

Firea, arogantă, nu primește lecții decât de la primari cu care nu se poate compara 

Aceasta spune că ea se ghidează numai după activitățile capitalelor europene. „Nu doresc să primesc lecţii de la oamenii care au condus oraşe de 20-30 de mii sau 150 de mii de oameni, pentru că noi administrăm un oraş cu 4 milioane de locuitori. Primim exemple, sunt binevenite, şi chiar lecţii, dar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localităţi care au 100 de străzi. Noi avem peste 5.000 de străzi”, a declarat Firea.

Primarul general, Gabriela Firea, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, este singurul candidat la şefia organizaţiei social-democrate de la Capitală. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate